Robert Theuws – Internet Marketing | SEO

van Internet Marketing tot Hosting
& Webdesign tot server Optimalisatie

Doe de gratis website check!

Internet marketing en webhosting

Internet Marketing + Domeinregistratie + Webhosting

Als u een website of webshop wilt beginnen dan start u meestal met het bedenken van de naam en het uitkiezen van de juiste URL uw website adres. Denk daarbij meteen aan een goede internet marketing strategie om uw website vindbaar te maken voor Google.

Controleer eerst of uw gewenste URL vrij is met onze domein checker.

Uw website laadt super snel bij WebhostingValkenswaard

Een stapje verder met uw website en klaar om meer te verkopen? Internetmarketing is de volgende stap...

Internet marketing SEO & SEA

internet marketing & seo

Website en Server optimization

Website optimalisatie houdt in dat we gaan kijken of er op de website aanpassingen gemaakt kunnen worden om de website sneller te laden (TTFB) en de website in zijn algeheel vlotter en vooral vloeiender te laten lopen.

Hiervoor zullen we zo min mogelijk plug-ins proberen te gebruiken.

Een snelle webserver is van essentieel belang om uw website ook daadwerkelijk optimaal te laten draaien. We zullen dan ook altijd met een 0 meting kijken of het gekozen ontwerp geschikt is voor optimale prestaties.

Het kan altijd zo zijn dat het thema of de gebouwde pagina’s veel rekenkracht nodig hebben. Wij hebben hiervoor tot 12 CPU cores en 8GB RAM ter beschikking voor u!

Website en Server caching zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Naast een super snelle server en een goed gebouwde pagina zet u met de juiste cache de puntjes op de i.

Cache methoden als OpCache, REDIS en Memcached zorgen ervoor dat elk deel van een website met de juiste cache wordt geladen voor ULTRA snelle laadtijden.

HTML 90%
CSS 90%
Javascript 80%
PHP 75%
Design 85%
Caching 90%

Hebben wij uw interesse gewekt?