🤝 Partnermanager | Alliance Manager 🌐

Als Partnermanager ben ik toegewijd aan het opbouwen en onderhouden van strategische allianties en partnerschappen om zakelijke doelstellingen te bereiken. Mijn rol is gericht op het ontwikkelen van duurzame samenwerkingsverbanden die waarde toevoegen aan zowel onze organisatie als die van onze partners.

 

Verantwoordelijkheden:

Partnerschapsontwikkeling: Identificeren en aangaan van nieuwe partnerschappen die aansluiten bij onze bedrijfsstrategie en groeidoelstellingen.

Relatiemanagement: Onderhouden van sterke relaties met bestaande partners, en fungeren als het primaire aanspreekpunt voor samenwerkingsinitiatieven.

🔗 Samenwerkingsstrategie: Ontwikkelen van een strategie voor samenwerkingen, inclusief het opstellen van gezamenlijke doelen en het beheren van implementatieplannen.

📈 Prestatiebewaking: Evalueren van de prestaties van partnerschappen aan de hand van KPI’s en continue optimalisatie van samenwerkingsinitiatieven.

📑 Contractonderhandeling: Onderhandelen over contracten en overeenkomsten om wederzijdse belangen te waarborgen en juridische compliance te waarborgen.

 

Vaardigheden:

🤔 Strategisch Denken: In staat om langetermijnstrategieën te ontwikkelen die zowel onze organisatie als partners ten goede komen.

🤝 Uitstekende Communicatie: Sterke communicatievaardigheden om effectief te onderhandelen, overtuigen en samenwerken met diverse belanghebbenden.

🌍 Internationale Samenwerking: Ervaring met het beheren van partnerschappen op internationaal niveau, met begrip van verschillende markten en culturen.

💼 Resultaatgericht: Gericht op het behalen van meetbare resultaten en het stimuleren van groei door effectieve samenwerking.

 

Werkgebied en enkele referenties:
– Digital Agency (Bluebird Day, Itonomy, Batao, Omines, Optimizers, Ecomwise, Qubix, Dashed, Sherphaan).
– POS partners (Prestop, QX Software, Artimedez).
– Ticketing (Coinmonster, Ticketpayments, Ticketpatron).
– Strategic partners (Twikey, All united KNLTB club software, Returnless, Returnista, Woosa).

Altijd zoekende naar kansen en mogelijkheden om Growth te realiseren!

Als Partnermanager ben ik vastbesloten om waardevolle synergieën te creëren en onze gezamenlijke successen te vergroten. Laten we samenwerken voor groei en innovatie! 🚀